Hils på Helene Tranum – Solregns nye regnskapsrådgiver!

Den 15. august startet Helene Tranum som ny regnskapsrådgiver i Solregn - og styrker dermed vår rådgivningskompetanse for nye og eksisterende kunder. Helene er utdannet siviløkonom, med spesialisering i økonomisk virksomhetsstyring. Hun har med seg 8 års verdifull erfaring som rådgiver i bank - blant annet fra Nordea og Sparebank1 i Nittedal. Gode regnskapsførere er i økende grad rådgivere for kundene våre - og Helenes bakgrunn gjør henne til en ypperlig tilskudd i Solregn-gjengen!

Helene er en aktiv dame. Hun er sertifisert yogalærer, og praktiserer så ofte hun kan. I tillegg er hun glad i å løpe i skog og mark. I sommer giftet hun seg med sin Thomas etter 12 år i lag, og sammen har de to barn, og hytte på Skeikampen. Hele pakka – med andre ord.

Det var faglig utvikling som førte Helene til regnskapsbransjen og Solregn. Hun trives best når hun får jobbe med tall, og hadde lenge lurt på en vei inn i regnskap da stillingen hos Solregn dukket opp. I tillegg er Helene veldig glad i å jobbe med mennesker. Ja, du leste riktig. Å være god med mennesker er viktig for å lykkes som regnskapsfører. Vi i Solregn skaper de beste resultatene når vi får jobbe tett på kundene våre. Som de fleste regnskapsførere er Helene også glad i å forholde seg til lovverk, frister og regler, noe som gjør at du som kunde kan være veldig trygg på at Helene sikrer at alt det regnskapstekniske er i orden.

Hos Solregn vil Helene få jobbe tett på kundene, og bidra til verdiskapning gjennom fokus på økonomisk virksomhetsstyring i tillegg til de tradisjonelle regnskapstekniske arbeidsoppgavene.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Solregn da jeg var på leting etter jobb – det så rett og slett ut som et skikkelig fint sted å jobbe. Spennende kunder og hyggelige ansatte. En passe størrelse som gjør at man har mye kompetanse i teamet, samtidig som man får nærhet til kunde.

Helenes beste regnskapstips:

Med automatisering og teknologi er ikke regnskap lenger det det var – bruk regnskapsføreren som en rådgiver! De beste resultatene får du om du involverer regnskapsføreren din hele veien fra budsjett til rapportering – da kan vi hjelpe deg med å styre likviditen og økonomien i riktig retning!

 

 

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!