Bilde av Marthe Botten

Hils på Marthe Botten, Solregns nyeste medarbeider!

Marthe er en sporty 29-åring fra Gol i Hallingdal, som syns jobben i Solregn var verdt å flytte for. Vi er glade for at både du som kunde og vi i Solregn får glede av hennes kunnskap, kompetanse og blide vesen. Her har du enda en dyktig autorisert regnskapsfører som bidrar til å spille både deg som kunde og oss bedre.

Til jobben i Solregn tar Marthe blant annet med seg 6 års verdifull erfaring som regnskapsfører. Faktisk fikk hun jobb allerede før hun var ferdig på studiet, og har allerede vært innom mange ulike bransjer.

Marthe trives aller best når hun kan jobbe med idrettslag eller større bedrifter der hun får mulighet til å delta og bli involvert i det som skjer. For Marthe liker utfordringer og er glad i å lære noe nytt.

På jakt etter stadig mer kunnskap har Marthe blant annet tatt videreutdanning etter bachelorstudiet, og ble autorisert regnskapsfører i 2018. Jakten på kunnskap merkes også i jobbhverdagen, hvor hun er opptatt av et jobbmiljø der man kan lære av hverandre.

Vi er glade for at hun har funnet miljøet hun ønsket hos Solregn!

– Førsteinntrykket av Solregn var at dette er et sted jeg vil trives. Et godt arbeidsmiljø er viktig for meg. Det gode inntrykket ble bekreftet på første intervju, og hos Solregn får jeg både et fint arbeidsmiljø, kunnskapsrike kollegaer og spennende kunder!

I tillegg til å være faglig dyktig, er Marthe også en strålende lagspiller – både på fotballbanen og på jobb. Når Marthe ikke er på jobb er det sport og idrett som gjelder, aller helst fotball eller alpint.

Det har det vært gode muligheter for å drive med på Gol, og heldigvis kan vi også friste med disse mulighetene i Solregns hjemkommune Nittedal.

Marthes beste regnskapstips: Ha tett dialog med regnskapsføreren din! Da sikrer du at du alltid er à jour, og slipper ekstraarbeid, glemte frister og overraskelser.

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!