Hils på Monika

Solregns nyeste medarbeider har den perfekte kombinasjonen; hun er glad i tall og glad i mennesker. Også liker hun tur og aktivitet. At hun har sklidd rett inn hos oss er derfor ingen overraskelse. Vi er glade for å ha deg på laget, Monika!

Monika har med seg bred og verdifull erfaring som både kollegaer og kunder kan nyte godt av. Internasjonal linje på økonomistudiet sørger for at hun har med seg nyttig kunnskap for selskaper som jobber på tvers av landegrenser. Gjennom lang jobberfaring og videreutdanning har hun også det som skal til for å hjelpe alt fra små lokale bedrifter, til store konserner. Med andre ord en verdifull ressurs for alle våre kunder!

Monika har lang erfaring innen regnskap fra ulike selskaper, der hun har jobbet med alt fra møbler og butikk til hotell. Her i Solregn får Monika en del nytt å bryne seg på. Midt i blinken for en som liker variasjon og stadig er på jakt etter å utvikle seg! Eller som Monika sier: “Hvis man trener hjernen blir man aldri gammel”.

I Solregn får jeg jobbe med masse forskjellig, og det var også målet. Jeg får utvikle meg innen regnskap på den måten jeg ønsker, og liker at rådgiverrollen er en viktig del av jobben. At jeg i større grad kan påvirke økonomien i bedriftene jeg jobber med syns jeg er både gøy og motiverende.

Monikas beste regnskapstips:

God kommunikasjon og godt samarbeid er viktig for et godt resultat. Og sørg for å levere til fristen.

 

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!