Ansatte i Solregn i aksjon

Stillingsutlysning: Bli vår nye regnskapsrådgiver!

Ønsker du å jobbe mindre med rutiner og mer med regnskapsanalyse og rådgivning? Vi er på jakt etter nye kloke hoder som ønsker å være gode sparringspartnere for våre kunder.

I Solregn er vi opptatt å ha det hyggelig på jobb. Vi satser på lite overtid, har PT på kontoret én gang i uken, har digg lunch og behandlingsforsikring til alle våre ansatte. I tillegg har vi stor fleksibilitet rundt bruk av hjemmekontor for de som ønsker det.

 

Som del av vårt team vil du ofte bli eksponert for oppgaver som:

  • Regnskap og lønn – Kundene våre er en god miks av vekstbedrifter og mellomstore selskaper.
  • Rådgivning – Vi ønsker å være gode sparringspartnere for kundene våre. Det gjør vi gjennom å bistå med kloke råd som gir kundene våre et godt grunnlag for lønnsomhet og vekst.
  • Opplæring –  Av kunder innen systemer, rutiner og økonomi, hvor vi hjelper dem å bli gode.
  • Utvikle Solregns rådgivningstjenester – Det er ikke til å stikke under en stol at faget vårt er i endring. Hos oss er du tett på, og har gode muligheter for å være med å utvikle Solregns rådgivningstjeneste.

 

Ansatte i Solregn i sofa
Ansatte i Solregn i sofa

At Solregn er et fint sted å jobbe forutsetter at vi har faglig sterke ansatte som trives på jobb – og at vi tilpasser oss et fag i stadig endring. Vi legger til rette for at du skal utvikle deg i jobben, og du har gode, kunnskapsrike kollegaer å spille på når det trengs. Vi ser etter deg som er empatisk, og har evnen til å lytte, og trives godt med å jobbe med mennesker.

Vi ser etter deg som har bachelor-/masterutdannelse innen regnskap, revisjon eller økonomi/administrasjon. Du har helst litt erfaring fra bransjen – men det er ikke et krav. Erfaring med Tripletex, PowerOffice GO, Visma.net eller et skybasert regnskapssystem er en fordel. Stillingen krever dog at man behersker norsk flytende.

Hvis du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med daglig leder Nina Sollie Anderssen på tlf. 911 43 149.

Ønsker du å søke? Topp! Søk stillingen ved å sende CV og noen ord om deg selv til nina.sollie@solregn.no.

Nina Sollie Anderssen

Ønsker du å søke?

Topp! Søk stillingen ved å sende CV og noen ord om deg selv til nina.sollie@solregn.no.