Bilde av Elizabeth hos Solregn

Velkommen til Solregn, Elizabeth!

Blir man født regnskapsfører? Det er kanskje ikke så vanlig, men gjennom Elizabeth har vi fått bekreftet at det er mulig. Nå er hun en del av gjengen hos oss i Solregn, og vi er ikke i tvil om at hun er et positivt bidrag for både kunder og kollegaer. Og forresten. Hun har også en bachelor i IT. Et funn, med andre ord.

Det er stor forskjell på å klø i fingrene og å klø seg i hodet når kollektivets regnskap står på agendaen. Elizabeth er ikke overraskende blant de førstnevnte, og har alltid funnet stor glede i økonomisk oversikt og å følge transaksjoner fra start til slutt. Med henne på laget får vi enda en regnskapsfører som elsker faget, og som lenge har visst at regnskap er tingen. Hun måtte bare en tur innom IT, nærmere bestemt 3D-modellering, for å vite at hun ville jobbe med regnskap. Faktisk har hun kvalifikasjonene som trengs for en IT-jobb, men vi er glade for at valget falt på regnskap og revisjon i stedet. At hun har endt opp hos oss må vi også si er et lykketreff!

Allerede fra start har jeg følt meg skikkelig velkommen og som en del av gjengen. At jeg ble invitert med på tur til Marbella, før jeg hadde startet, sier jo mye om hva slags bedrift og mennesker dette er. Turen var jo en belønning for dem etter en intens og travel vår og forsommer, men de insisterte på at jeg skulle bli med. Jeg kan faktisk ikke se for meg en bedre måte å bli kjent med en ny arbeidsplass på.

Når både jobb, barn og fritid skal inn i kalenderen, passer det fint at Elizabeth nå får kortere vei til jobben. Og selv om det ikke blir mye tid til hobbyer med to små barn hjemme, er det alltids plass til en god bok eller litt baking for å koble av. Én ting vi allerede har lært om Elizabeth er at hun har mange interesser – og at hun går inn for dem. Enten det er snakk om baking, regnskap, mat eller IT. Her gjøres ikke ting halvhjerta, og det syns vi er fantastisk!

En engasjert og erfaren regnskapsfører, som gjerne også løser en IT-utfordring eller to på kontoret. Med andre ord mye kunnskap å dele – og på konstant søken etter mer. I Solregn skal hun bryne seg på både kjente og ukjente oppgaver, noe som også har bidratt til å lokke henne hit. For muligheten til faglig utvikling er viktig for Elizabeth – det heier vi på!

Med denne jobben får jeg en perfekt kombinasjon av oppgaver jeg har gjort før, og vet jeg trives med, og nye, spennende oppgaver. Til nå har jeg jobbet mest med regnskap fra A-Å. Nå skal jeg blant annet ta lønn i tillegg – det gleder jeg meg skikkelig til! Her kan jeg utvikle meg, og det syns jeg er viktig.

Beste regnskapstips:

Kommunikasjon og tillit! Det er viktig at du har tillit til meg og kan snakke med meg. At du føler det på samme måte som jeg føler med Solregn – at jeg ivaretar din interesse og at vi ønsker å jobbe sammen. Regnskap er ikke bare å plotte tall. Du jobber jo med noen – tallene kommer fra et sted. Løpende kontakt er viktig for å løse oppgaver og utføre jobben ordentlig.

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!