Ansatte i Solregn i aksjon

Vi er tilbake fra sommerferie!

Et nytt halvår med masse nye muligheter. Noen skal inn i nye roller, og andre holder på å komme i gang med nye og bedre rutiner. Kanskje nå er et fint tidspunkt å få litt systemopplæring, slik at man kan drifte selskapet smartere?

Ta i bruk smart teknologi

De ulike systemene byr på et hav av muligheter. Gjennom å kjenne til disse mulighetene, og hvordan man utnytter dem, kan du spare både tid og penger.

Får du utnyttet programmet til det fulle? Ofte kan enkle grep gjøre en verdifull forskjell for både deg og bedriften din – for eksempel når det kommer til integrasjoner. En bankterminal som snakker med regnskapssystemet på en sømløs måte. En nettbutikk der bestillingene automatisk dukker opp i regnskapet. Det er ikke for godt til å være sant, og vi bistår 🤗

På tide å bytte system?

Enten du trenger hjelp med å finne det beste systemet, eller ønsker tettere oppfølging i en endringsfase, hjelper vi deg gjerne.

Vi er sertifiserte partnere på følgende regnskapssystemer:

– PowerOffice Go
– Tripletex
– Visma.net Financials
– Visma Business

Vi lager en plan for hvordan vi skal gå frem, og hvem som skal ha ansvaret for hva. Noen oppgaver tar du selv, andre tar vi. Spørsmålene melder seg ofte etter at det nye systemet er tatt i bruk. Når du skal i gang med et nytt system er vi ekstra tilgjengelige på telefon, mail eller chat.

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!