Ansatt i Solregn står ved et bord og smiler.

Vi kan ta lønna for deg!

Er du blant dem som ikke umiddelbart roper hurra når du hører ordet lønn? Tenker du heller på krav og frister, regnskapsbilag, lønnsslipper, skattetrekk og OTP? Vi hjelper deg gjerne med å gjøre lønn til en lek.

Hæ? Hva har lønn med krav og frister å gjøre, tenker du kanskje. Er ikke lønn bare penger på konto? Neida, lønn er så mye mer! Vi syns jo lønnsrelaterte oppgaver er gøy, men skjønner at ikke alle deler begeistringen. Det er mye man skal holde styr på, med arbeidsgiveravgift, feriepenger, OTP og en hel del annet. Og når lønna endelig er i boks, er det på’n igjen med neste måned. Heldigvis er det hjelp å få, som gjør at lønn = jubel for alle.

Vi kan bistå på flere måter, og sammen kan vi se på hva som vil være mest hensiktsmessig for deg og bedriften din. I noen tilfeller tar vi alle oppgaver knyttet til lønn, i andre tilfeller tar vi bare noen. Vi kan også ta lønna i tidsbestemte perioder, som for eksempel ved ferie eller sykdom. Det kan gjøre bedriften mindre sårbar ved fravær, og alle kan slå seg til ro med at lønna stemmer og blir utbetalt. For lønna, den må jo på konto.

Syns du lønnsslippene er den enkle delen av jobben? Vi hører deg! Lønn er mer enn en korrekt lønnsslipp. Ansettelsesavtaler, inn- og utmelding av arbeidstakerregisteret og oppfølging av fagforeningskontigenter gjør seg heller ikke selv. Og vi hjelper deg gjerne med dette også – så mye eller lite av det som du ønsker.

 

Her er en liste over alt vi kan hjelpe deg med innen lønn:

  • Lønnsslipper og regnskapsbilag
  • Skattetrekk og arbeidsgiveravgift
  • Oppfølging av fagforeningskontingenter
  • Fraværsregistrering og refusjon av sykepenger
  • Feriepenger og obligatorisk tjenestepensjon (OTP)
  • Ansettelsesavtaler og inn- og utmelding av arbeidstakerregisteret
  • Spesielle krav og regler fra myndigheter, f. eks. ekstra arbeidsgiveravgift eller midlertidige permitteringsregler

Kan vi gjøre regnskapshverdagen din litt enklere? Send oss en e-post, ring eller kontakt oss via chat, så finner vi en løsning.

Nina Sollie Anderssen

Trenger du hjelp?

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss, ringe eller sende e-post. Vi hører gjerne fra deg!