Er du vår nye økonomirådgiver?

Vi er i stadig vekst, med mål om å bli 15 ansatte. Vi søker derfor en kundeorientert økonomirådgiver som ønsker å jobbe med moderne regnskap, analyse og rådgivning.
Bilde av ansatte i Solregn

Ønsker du å jobbe mindre med rutiner og mer med regnskapsanalyse og rådgivning? Vi søker deg som har interesse for regnskap, økonomi og strategi. Sammen skal vi hjelpe våre kunder til en bedre hverdag og bedre lønnsomhet, gjennom å være en moderne økonomisk sparringspartner. Som del av vårt team vi du primært jobbe med:

Daglige arbeidsoppgaver:

  • Føring av regnskap for små og mellomstore selskaper
  • Regnskapsanalyse (resultat/ balanseregnskap, likviditet, lån- og renteberegninger)
  • Rådgivning av kunder basert på regnskapsanalyse
  • Delta i strategisk utvikling av AS Solregns rådgivningstjeneste
  • Opplæring av andre ansatte innen rådgivning

 

Du vil bruke ca 70 % av tiden på regnskapsoppgaver a-ø og 30 % av tiden på regnskapsanalyse og rådgivning.

AS Solregn kan tilby en skreddersydd opplærings og utviklingsplan som sikrer at du når dine faglige mål, på kort og lang sikt. Det er et sterkt fokus på at de ansatte skal trives, utvikles lykkes. De ansatte skryter av hyggelige sosiale arrangementer, høy faglig kompetanse hos de andre medarbeiderne og julebord utenlands.

Rett kandidat er utdannet bachelor/masterutdannelse innen regnskap, revisjon eller økonomi/administrasjon. Du har minimum 2 års erfaring fra regnskaps/revisjonskontor, eller fra regnskapsavdeling. Erfaring med Visma Business, PowerOffice GO, Visma.net eller et skybasert regnskapssystem er en fordel. Stillingen krever at man behersker norsk flytende.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder Nina Sollie på 911 43 149.

Søk stillingen ved å sende CV og noen ord om deg selv til nina.sollie@solregn.no.

Om arbeidsgiveren
AS Solregn er en moderne regnskapsbedrift som skreddersyr økonomi-, rådgivning- og regnskapsløsninger etter kundens behov. Vårt mål er å være kundens totale økonomiavdeling. Vi benytter det siste innen teknologi, slik at vi kan bruke mest mulig tid sammen med kunden. Faglig sterke og fornøyde ansatte i stadig utvikling er et av våre suksesskriterier. Vi er et engasjert miljø, hvor syv av elleve ansatte er autoriserte regnskapsførere. Vi er i stadig vekst, med mål om å bli 15 ansatte. Vi søker derfor en kundeorientert økonomirådgiver som ønsker å jobbe med moderne regnskap, analyse og rådgivning.

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du chatte med oss eller ringe/maile. Vi hører gjerne fra deg!

Del:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Andre innlegg:

Hils på Marthe Botten, Solregns nyeste medarbeider!

Marthe er en sporty 29-åring fra Gol i Hallingdal, som syns jobben i Solregn var verdt å flytte for. Vi er glade for at både du som kunde og vi i Solregn får glede av hennes kunnskap, kompetanse og blide vesen. Her har du enda en dyktig autorisert regnskapsfører som bidrar til å spille både deg som kunde og oss bedre.

Nina Sollie Anderssen

Nina Sollie Anderssen

Daglig leder, Solregn