Jobbe i Solregn?

Ønsker du å jobbe mindre med rutiner og mer med regnskapsanalyse og rådgivning? I Solregn er vi alltid på jakt etter nye kloke hoder som ønsker å være gode sparringspartnere for våre kunder.

Bli mer kjent med alt det vi har å tilby. Kontakt oss for mer informasjon!

Ansatte i Solregn i aksjon

«Solregn er en fantastisk arbeidsplass! Hver dag møter jeg hyggelige og gode kollegaer som gjør at min arbeidshverdag blir både kunnskapsrik og spennende…»

– Vibeke som jobber hos oss

Gruppe og miljø hos regnskapsbyrået Solregn as

Vi er opptatt av å ha det hyggelig på jobb!

I Solregn er vi opptatt av å ha det hyggelig på jobb. Vi satser på lite overtid, har PT på kontoret én gang i uken, digg lunch og behandlingsforsikring til alle våre ansatte. I tillegg har vi stor fleksibilitet rundt bruk av hjemmekontor for de som ønsker det.

Hos oss får du jobbe med:

Rådgivning – Vi ønsker å være gode sparringspartnere for kundene våre. Det gjør vi gjennom å bistå med kloke råd som gir kundene våre et godt grunnlag for lønnsomhet og vekst.

Regnskap og lønn – Kundene våre er en god miks av vekstbedrifter og mellomstore selskaper.

Opplæring – Av kunder innen systemer, rutiner og økonomi, hvor vi hjelper dem å bli gode.

Utvikle Solregns rådgivningstjenester – Det er ikke til å stikke under en stol at faget vårt er i endring. Hos oss er du tett på, og har gode muligheter for å være med å utvikle Solregns rådgivningstjeneste.

Vi er faglig sterke

At Solregn er et fint sted å jobbe forutsetter at vi har faglig sterke ansatte som trives på jobb – og at vi tilpasser oss et fag i stadig endring. Vi legger til rette for at du skal utvikle deg i jobben, og du har gode, kunnskapsrike kolleger å spille på når det trengs.

Vi ser etter deg som er empatisk, og har evnen til å lytte, og trives godt med å jobbe med mennesker.

Gruppe og miljø hos regnskapsbyrået Solregn as
Illustrasjonsfoto laptop

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med bachelor-/masterutdannelse innen regnskap, revisjon eller økonomi/administrasjon. Du har helst litt erfaring – men det er ikke et krav.

Erfaring med Tripletex, PowerOffice GO, Visma.net eller et skybasert regnskapssystem er en fordel.  Det er viktig at du snakker norsk flytende.

Om Solregn

Selv om vi i Solregn er seriøse og nøyaktige i utførelsen av jobben vår, er vi også opptatt av å smile og le underveis. Det er både morsomt og givende å jobbe med regnskap!

Vi er opptatt av å bli godt kjent med kundene våre, slik at vi kan være sparringspartnere i forskjellige situasjoner. AS Solregn holder til i freshe lokaler på Skytta i Nittedal. Vi er i dag 13 ansatte, og 7 av oss er autoriserte regnskapsførere.

Ansatte i Solregn har det gøy
Daglig leder Nina Sollie Anderssen

Interessert?

Send en åpen søknad til Nina, eller ta kontakt dersom du har spørsmål om hvordan det er å jobbe i Solregn.