Clean-Start

Det familieeide rengjøringsfirmaet Clean-Start AS holder til i Oslo, og sørger for godt renhold hos sine bedriftskunder. Selskapet består av rundt 20 renholdere, og en administrasjon med tre personer. En økonomiinteressert daglig leder sørger for at våre regnskapsførere alltid er på tå-hev. Det syns vi er veldig gøy!

«Vi er strålende fornøyd med Solregn som vår samarbeidspartner på regnskap, rådgivning og som systemleverandør. De er alltid raske og løsningsorienterte over for oss som kunde. I tillegg viser de vilje og evne til å sette seg inn i vår virksomhetstype spesifikt. Dette bidrar til større kvalitet på rapportering, samt felles utvikling av verktøy og optimal bruk av systemer.»

Joachim C. Frich
Clean-Start AS

Dette har vi gjort:

En av grunnene til at vi trives med å jobbe med Clean-Start er at daglig leder har god kunnskap om økonomi. Vi har ofte dialogmøter der vi diskuterer hva som kan forbedres og endres. I tillegg er Clean-Start organisert med en holdingstruktur.

Vår oppgave er å kvalitetssikre regnskapsføringen mellom selskapene, og sørge for at rapporteringen blir riktig hele veien opp. Det innebærer tett dialog med andre involverte regnskapsførere. I tillegg tar vi oss av hverdagslige regnskapsoppgaver som lønnskjøring, bilag og betaling av fakturaer.

  • Inngående fakturering
  • Sparring med daglig leder
  • Bindeledd mot revisor
  • Balansedokumentasjon
  • Mellomstor bedrift med behov for regnskapsfører?

    Mange bilag å holde styr på, og mange på lønningslista? God oversikt og kontroll rundt regnskapet bidrar til at dere kan fokusere på bedriftens kjernekompetanse. Vi hjelper dere gjerne med regnskapsrelaterte oppgaver. Hvor mye av regnskapet vi skal håndtere er opp til dere. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den beste løsningen.