Den norske Atlanterhavskomité

Gjennom kurs, seminarer og konferanser, skal Den norske Atlanterhavskomité bidra til økt diskusjon innen deres fokusområder. Den norske Atlanterhavskomité er en partipolitisk uavhengig komité, og er hovedsakelig finansiert av offentlige midler. Som deres regnskapsfører er ryddighet og orden helt avgjørende for å sørge for at begge parter til enhver tid har full kontroll på både regnskap, likviditet og gjeldende krav.

«Den norske Atlanterhavskomité har brukt Solregn som regnskapsbyrå siden 2011 og er meget godt fornøyd. Vi får en profesjonell og personlig service, der alle henvendelser blir tatt på alvor. Oppfølgingen fra vår kontaktperson er tett og vi opplever en oppriktig interesse og forståelse for vår virksomhet og våre behov. Dette er viktig for oss som en liten organisasjon.»

Kate Hansen Bundt
Den norske Atlanterhavskomité

Dette har vi gjort

Med en årlig pott med tilskudd som skal fordeles utover hele året er god kontroll helt avgjørende. Her gjelder det å holde tritt med honorarer og likviditet. I tillegg stilles det ekstra strenge krav gjennom hvitvaskingsloven. Heldigvis har både DNAK og vi folk som liker å ha orden.

Gjennom et langt og godt samarbeid har vi innarbeidet gode rutiner for regnskap og økonomihåndtering.

  • Regnskapsrapporter i forbindelse med styremøter, etc.
  • Skreddersydd rapportering
  • Detaljerte prosjektregnskap
  • På jakt etter regnskapsfører til organisasjon eller stiftelse?

    God økonomistyring og kostnadskontroll er viktig for organisasjoner og foreninger. Våre rådgivere er alltid tilgjengelige når du trenger dem. Mange foreninger mottar støtte fra det offentlige, og må ha god oversikt gjennom prosjektregnskap. Vi i Solregn har god erfaring med å gjøre regnskapet til organisasjoner, stiftelser og foreninger. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!