KB Blikk

KB Blikk er en lokal blikkenslager med ca 20 ansatte og solid økonomi. I 2020 omsatte KB Blikk for 36 millioner, og de leverer kvalitet i arbeidet. Vi har kontroll på regnskapet, så de kan konsentrere seg om å levere tak- og blikkenslagerarbeid av høy kvalitet.

«Vi flyttet regnskapet over til AS Solregn etter flere anbefalinger og vi er utrolig fornøyde med denne beslutningen. Jeg opplever engasjerte faglig dyktige mennesker som ønsker å bidra med gode og effektive løsninger. Utrolig hyggelige ansatte som er løsningsorienterte, hjelpsomme og som gir oss god støtte i den daglige driften. Vi anbefaler AS Solregn på det sterkeste.»

Stian Kirkeby
Daglig leder, KB Blikk

Dette har vi gjort:

Som regnskapsfører for KB Blikk er vår viktigste oppgave å ha oversikt og kontroll over regnskapet til enhver tid. Det er mange bilag som skal føres, og med full oversikt kan vi sikre at alt stemmer. Det er også helt nødvendig når vi utarbeider årsavslutningen.

  • Tradisjonell regnskapsføring inkl oppfølging av revisor i forbindelse med årsregnskap
  • Sparringspartner innenfor likviditetsstyring
  • Lønnskjøring med oppfølging av pensjonsordning relatert til nye regler fra 2022
  • Mellomstor bedrift med behov for regnskapsfører?

    Mange bilag å holde styr på, og prosjektregnskap som skal føres? God oversikt og kontroll rundt regnskapet bidrar til at dere kan fokusere på bedriftens kjernekompetanse. Vi hjelper dere gjerne med regnskapsrelaterte oppgaver. Hvor mye av regnskapet vi skal håndtere er opp til dere. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen sammen.