Klimaservice Oslo

Klimaservice Oslo AS leverer tekniske servicetjenester og utstyr til en rekke forskjellige kunder. Bedriften består av rundt ti ansatte, med både ventilasjonsteknikere, prosjektledere, viseadministrerende og daglig leder. En bedrift med fokus på detaljer – både i eget arbeid og i regnskapet. Det setter krav til en skjerpet og nøyaktig regnskapsfører.

«Meget seriøs og profesjonell regnskapsfører. God oppfølging, som gir oss trygghet i en hektisk hverdag. Solregn er helt klart den beste regnskapsføreren vi har hatt. Ikke billigst, men best.»

André Apostolov
Klimaservice Oslo

Dette har vi gjort:

Med unntak av fakturering, står vi for det meste innen regnskap for Klimaservice Oslo AS. Her har vi å gjøre med en liten selskapsportefølje, med flere søster- og holdingselskaper involvert. Da er det avgjørende å sikre god kontroll underveis, så alt blir riktig hele veien.

  • Årsregnskap
  • Skattemelding
  • Sparringspartner
  • Mellomstor bedrift med behov for regnskapsfører?

    Mange bilag å holde styr på, og prosjektregnskap som skal føres? God oversikt og kontroll rundt regnskapet bidrar til at dere kan fokusere på bedriftens kjernekompetanse. Vi hjelper dere gjerne med regnskapsrelaterte oppgaver. Hvor mye av regnskapet vi skal håndtere er opp til dere. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den beste løsningen.