Netspire

Netspire er et digitalbyrå som utvikler brukervennlige og merkevarebyggende nettsider, for små og store kunder. Et ungt selskap i vekst, som var på jakt etter en trygg og fleksibel sparringspartner.

«…Solregn er en fremoverlent sparringspartner innen økonomi og regnskap. De har stålkontroll på det regnskapstekniske, og alle offentlige frister. Dette gjør at vi kan ha fokus på det vi kan best. Jeg er veldig glad for å ha Solregn på laget når vi nå rigger Netspire for videre vekst….»

Monica Torp Olufsen
– Daglig leder i Netspire

Dette hjelper vi med:

Vår viktigste oppgave har vært å bidra til at Netspire kan bruke mindre tid på regnskap, og mer tid på egne kunder og tjenester. Her er kontroll på frister, regnskap og innsending av dokumenter essensielt. Samtidig har det vært viktig å være en god rådgiver og sparringspartner.

  • Kontrollerer det daglige regnskapet
  • Hjelper til med budsjettering
  • Levere inn papirer til det offentlige
  • Ungt selskap på jakt etter regnskapsfører?

    Som ungt selskap er det ofte mye nytt å sette seg inn i – ikke minst innen regnskap. Trenger du noen som kan hjelpe til med å holde styr på viktige frister, regnskap og dokumentasjon? Og som samtidig er en sparringspartner du kan ringe med alt av regnskapsrelaterte spørsmål? Kontakt oss!

    Målet er at regnskap skal bli så enkelt som mulig for deg og din bedrift. På den måten kan du bruke tiden til å bygge opp bedriften din!