Rudolf Steinerskolen i Lørenskog

Med rundt 45 ansatte og 160 elever, er Rudolf Steinerskolen i Lørenskog viktig for mange barn og voksne. Gjennom personlig oppmøte på skolen og full oversikt fra vår side, får skolen enda mer tid til menneskene. Rudolf Steinerskolen har vært kunde av oss i Solregn i mange år – et godt samarbeid for begge parter!

«Vi får alltid hjelp raskt med alt vi har behov for. Dere bidrar til at vi føler oss trygge på at vår økonomi er under kontroll og at vårt regnskap er innenfor de lovene og reglene vi som friskole må holde oss innenfor.»

Rannveig Hunskaar Sørum
Rektor

Dette har vi gjort

Én gang i måneden er vår regnskapsfører på plass på Steinerskolen i Lørenskog, og bidrar med rådgivning og oppfølging. I tillegg tar hun seg av det daglige regnskapet, og det meste som har med økonomistyring og regnskap å gjøre. Dette gjør at vi kommer tett på kunden, og at kunden får anledning til å stille de spørsmålene de måtte ha.

  • Mva-kompensasjon
  • Bistand med budsjett
  • Oppfølging av fakturaer og betalinger
  • Privatskole på leting etter regnskapsfører?

    Rapportering til kommune, budsjettstyring, oppfølging av lønn og sykemelding – høres det kjent ut? Vi hjelper dere gjerne med både små og store regnskapsoppgaver, og vil være den regnskapsrådgiveren du trenger når spørsmålene melder seg.