Takstmann Kjetil Nilsen AS

Takstmann Kjetil Nilsen AS er et aksjeselskap med én ansatt, som jobber med taksering. Kjetil har vært kunde hos Solregn i mange år, og har to ansatte hos oss som tar seg av alt det praktiske innen regnskap – også noen ganger utenfor regnskapsdomenet. Det trives vi godt med!

«Jeg har en god kjemi med dem, og det gjør det lett for meg som kunde å komme med spørsmål. De opptrer veldig profesjonelt og jeg har aldri opplevd noe tull de 17 årene jeg har vært kunde der.»

Kjetil Nilsen
Takstmann Kjetil Nilsen AS

Dette har vi gjort

Her gjør vi det meste innen regnskap, som budsjettering, betalinger, skattemelding og sikring av likviditet for selskapet. Alt dette bidrar til at rapporteringen stemmer hele veien ut, så Kjetil slipper å tenke noe særlig på regnskapet.

  • Sørger for at rapporteringen stemmer - fra start til slutt
  • Bistand ved holdingstruktur
  • Skattemelding for personlig aksjonær
  • Sikre likviditet
  • Driver du for deg selv?

    Mange av bedriftene vi jobber med har kun én ansatt. Det å være sin egen regnskapsavdeling i tillegg til alle andre oppgaver, er jo ingen enkel jobb. Ønsker du vår hjelp? Du bestemmer selv om du ønsker at vi tar oss av alt av regnskap, eller bare ønsker en hjelpende hånd på bestemte oppgaver. Eller bare en sparringspartner og rådgiver innen regnskap? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi den beste løsningen for deg og bedriften din.