Tøyenåsen barnehage

Tøyenåsen barnehage er en foreldredrevet andelsbarnehage, med rundt 40 barn og 15 ansatte. For å sikre en sunn drift og økonomi følges regnskapet opp tett, slik at tilskudd kommer barna tilgode. Sammen med kunden har vi lagt gode rutiner, og gjennom tett og godt samarbeid kan barnehagen få svar på det de lurer på – når de trenger det.

«Solregn leverer på tiden, holder alt ajour, svarer på alle henvendelser raskt og vår kontaktperson er «gull verdt» for oss. Vi opplever at våre behov blir meget godt ivaretatt, og det gir oss mer tid til andre oppgaver.»

Liv Lillegraven
Tøyenåsen barnehage

Dette har vi gjort

For å sikre en sunn drift er barnehager avhengig av god økonomistyring. Hvert år utarbeider vi barnehagens budsjett – i tett samarbeid med styret og daglig leder. Resten av året sørger våre regnskapsførere for månedlig rapportering og tett oppfølging, og årlig rapportering til kommunen.

  • Budsjettstyring
  • Oppfølging av sykemeldinger og refusjon fra NAV
  • MVA-kompensjasjon
  • Trenger din barnehage regnskapsfører?

    Rapportering til kommune, budsjettstyring, oppfølging av lønn og sykemeldinger – høres det kjent ut? Vi hjelper dere gjerne med både små og store regnskapsoppgaver, og vil være den regnskapsrådgiveren du trenger når spørsmålene melder seg.