Varingskollen Alpinsenter

Alpinanlegget Varingskollen er en sesongbedrift, der både aktivitet og antall ansatte varierer stort fra sommer- til vinterhalvåret. De gjør ofte større investeringer i utstyr og anlegg. For å bidra til at de kan ta gode beslutninger, sikrer vi tidlig leveranse av et godt utarbeidet regnskap.

«Vi i Varingskollen Alpinsenter har brukt Solregn i mange år og er veldig fornøyde. Vi som er en sesongbedrift har våre utfordringer og behov av hjelp fra Solregn, oppgaver de løser med stor kunnskap og et smil. Det er spesielt den personlige kontakten vi setter pris på, i tillegg til stor kompetanse. Vi kan sterkt anbefale Solregn.»

Richard Palmgren
Daglig leder

Dette har vi gjort

Med et proaktivt styre og ansatte, er det stadig nye, spennende prosjekter på gang i Varingskollen. Vi bidrar blant annet med rådgivning rundt prosjekter, likviditet, investeringer og regnskap.

  • Løpende faglig rådgivning og innspill ved beslutninger som påvirker regnskapet
  • Bistand i forhold til prosjekter
  • Avvikende regnskapsår
  • Sesongbedrift på jakt etter regnskapsfører?

    Hvor mange ansatte skal bedriften ha kommende sesong? Og hvilke prosjekter, tiltak og investeringer skal man gå for? Som sesongbedrift er det mye å tenke på, selv utenom høysesong. Våre regnskapsførere hjelper dere gjerne med små og store regnskapsoppgaver. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen den beste løsningen for deres sesongbedrift.